Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2003-07-01

Wyposażenie szatni

Jestem właścicielem średniego zakładu zajmującego się przetwórstwem owoców. Niedawno była przeprowadzana kontrola warunków higieniczno- sanitarnych. Inspektor zarzucił mi, że szatnie dla pracowników nie spełniają wymogów określonych w przepisach, a przede wszystkim zastrzeżenia inspektora budziło ich wyposażenie (zarzuty dotyczyły ilości wolnego miejsca i ławek). Jak więc powinny być urządzone i wyposażone szatnie?
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00